お品書き(Menu)
うどん・きしめん(Udon / Kishimen)
950 円
きしめん / ちくわ、うずら卵、油揚げ、小松菜、花鰹が入った温かい出汁じるの平打ち麺です。モチモチした食感とのど越しが楽しめます。※酸化防止と保存のため微量のアルコールが含まれます。(北海道産小麦粉100%使用)
Kishimen / Kishimen is a warm, flat noodle dish made with 100% Hokkaido wheat flour. It's served in a savory dashi broth, topped with chikuwa (fish cake), quail egg, fried tofu, komatsuna (Japanese mustard spinach), and bonito flakes. Enjoy the springy texture and smooth slurp of these noodles.A trace amount of alcohol is included for antioxidant and preservation purposes.
棊子麺 (Qízǐmiàn) / 棊子麺是一种热乎乎的扁平面条, 100%使用北海道产小麦粉制作。盛放在鲜美的日式高汤中,配料有竹轮、鹌鹑蛋、炸豆腐、小松菜和鲣鱼片。您可以尽情享受面条的Q弹口感和顺滑的食感。为抗氧化和保存,本品含有微量酒精。
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